vineri, 16 ianuarie 2015

Ce este Beta Carotenul?

V-ar plăcea să rămâneţi tineri? Vă pot fi de ajutor acele vitamine care joacă un rol antioxidant în organism şi, astfel, participă la apărarea faţă de acţiunea distructivă a radicalilor liberi. Beta-carotenul este un antioxidant puternic, cu acţiune sinergică în organism. Apelaţi la ajutorul natural oferit de vitamine!

Beta-carotenul este o provitamină A. Acesta este transformat în ficat în vitamina A, în funcţie de necesităţile organismului. Creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de îmbolnăviri şi, în primul rând, faţă de transformările maligne. Beta-carotenul poate fi găsit în orice plantă verde, principalele surse fiind: rubarba, morcovul, prazul, varza creaţă, iar dintre fructe, pepenele şi caisele.
De multe ori însă, alimentele consumate sunt poluate cu substanţe nocive -cadmiu, nitraţi, de aceea se recomandă consumarea de suplimente alimentare.Suplimentele nutritive CaliVita sunt asimilate usor de organism si nu au efecte secundare.Sunt din culturi organice si sunt pure 100%.Produsele naturiste CaliVita merg pe cauza bolii ,nu pe efect.Acum puteti comanda aici Beta Carotenul :
http://www.mypurnutrition.com/products/beta-caroten .
Pentru sanatatea ta

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu