miercuri, 27 ianuarie 2016

Pachet D-Drops

  Conform estimărilor, deficienţa de vitamina D afectează 70 % din populaţie. Organismul uman sintetizează cea mai mare parte a cantităţii de vitamina D prin expunere la soare. Noi am extras vitamina D3, agentul activ din D-drops, din ficat de cod şi i-am adăugat arome naturale. Dozarea sa este simplă şi poate fi administrat prin amestecare în mâncare sau băuturi. Forma sa lichidă asigură necesarul de vitamina D pentru întreaga familie.

Pentru cine recomandăm ?
·                                 Persoanelor care îşi petrec cea mai mare parte a zilei în interior.
·                                 Persoanelor care se luptă cu obezitatea, căci în cazul acestora consumul de vitamina D de către organism este mai mare.
·                                 Tuturor celor care doresc să-şi menţină sănătatea sistemului imunitar, deoarece vitamina D contribuie la funcţionarea normală a acestuia.
·                                 Persoanelor care ţin la sănătatea oaselor şi dinţilor lor, deoarece vitamina D ajută la menţinerea sănătăţii acestora.
·                                 Femeilor însărcinate, pentru dezvoltarea normală a sistemului osos al embrionului şi protecţia sistemului osos al mamei. De asemenea, se recomandă de-a lungul perioadei de alăptare, pentru a menţine un nivel normal al vitaminelor.
·                                 Vegetarienilor.
·                                 Persoanelor care suferă de alergii solare.
Motive pentru a alege produsele CaliVita:
·                                 Beneficiind de un trecut profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
·                                 Utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
·                                 Folosim formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
·                                 Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
·                                 Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). 
Acest produs naturist Calivita se poate comanda acum aici : http://www.mypurnutrition.com/products/pachet-d-drops  
Pentru sanatatea ta ,

Gheorghe Ion – Sibiu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu