duminică, 19 august 2012

Vă îmbolnăviţi des?Organic Noni este solutia.


Vă îmbolnăviţi des?Organic Noni este solutia.
Sunteţi predispus la depresie?
Sunteţi alergic?
Vă dor articulaţiile?
Suferiţi sistematic de migrene?
În măsura în care sunteţi adeptul unor soluţii naturale, profitaţi de ajutorul oferit de natură! Există locuri pe glob unde efectele nefaste ale civilizaţiei încă nu s-au făcut simţite. Un astfel de loc este Polinezia, unde şi acum băştinaşii recurg, într-o mare măsură, la mijloace naturiste de vindecare, la "farmacia naturii". Dintre remediile naturale nu poate lipsi fructul plantei Morinda Citrifolia, care a suscitat şi interesul ştiinţei medicale din Occident.
MORINDA CITRIFOLIA se gaseste in produsul CaliVita ORGANIC NONI . Acest arbore veşnic verde este originar din Polinezia, Malaezia, Australia şi Asia de Sud. Înălţimea sa poate varia de la cea a unui arbust mărunt până la 10 m. Însă nu prin această diversitate a atras atenţia lumii, ci prin compoziţia incredibil de bogată în substanţe biologic-active unice a fructelor sale. Aceste substanţe nu se regăsesc în nici o altă legumă sau fruct de pe glob.
Conţine 18 aminoacizi, pe care, în cea mai mare măsură, organismul nu îi poate sintetiza, dar care sunt indispensabili. Natriul, potasiul, fierul, manganul şi magneziul din acest fruct completează necesarul zilnic de minerale al organismului. În afara acestora, conţine şi alte substanţe active deosebite, care accelerează fluxul intercelular de nutrienţi, contribuind astfel la regenerarea celulelor. O componentă importantă este proxeronina, care are rol în producerea xeroninei. Xeronina asigură funcţionarea normală a celulelor, prin reglarea permeabilităţii membranare a acestora. Scopoletina accelerează sinteza serotoninei şi a melatoninei, având astfel o acţiune benefică asupra sistemului nervos. Substanţa activă numită damnacantal intervine benefic în procesul de diviziune celulară şi împiedică proliferarea celulelor.
Conform literaturii de specialitate, Morinda citrifolia are următoarele efecte benefice:
Normalizează funcţiile celulelor.
- Îmbunătăţeşte asimilarea nutrienţilor.
- Activează mecanismul antiinflamator.
- Are efect antialergic.
- Fortifică sistemul imunitar.
- Ameliorează fluctuaţiile stărilor psihice.
- Reglează ciclul veghe-somn.
- Reduce reacţiile puternice la stres (în consecinţă, acţionează ca un antihipertensiv).
- Reduce posibilitatea formării cheagurilor de sânge şi, prin aceasta, riscul infarctului miocardic sau al accidentelor vasculare cerebrale.
- Supraveghează diviziunea celulară, împiedică proliferarea celulelor.
Acestea sunt doar o parte din beneficiile acestui produs CaliVita .Puteti sa-l comandati acum: http://www.mypurnutrition.com/produse .Pentru mai multe informatii privind alte afectiuni intrati pe : http://www.tratamentedestepte.ro .Gasiti sfaturi utile in legatura cu tratamentele naturiste si produsele CaliVita pe : http://nusuferintei.wordpress.com
Actioneaza acum pana nu este prea tarziu.
Daca doresti o colaborare cu echipa noastra de specialisti intra pe : jobultau.blogspot.com si vei gasi toate datele care te intereseaza.
Pentru sanatatea ta ,
Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu