joi, 26 decembrie 2013

Aveti grija de sanatatea copilului vostru?

Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului vostru?
În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor. Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

MULTIVITAMINE PENTRU PREŞCOLARI Şi ŞCOLARI: Faptul că alimentaţia copiilor nu este ideală este bine cunoscut. În plus, alimentele şiau pierdut foarte mult din valoarea nutritivă iniţială. Din aceste motive, este deosebit de important consumul de suplimente alimentare care să conţină vitamine şi minerale.
Tabletele masticabile Lion Kids au fost create pentru preşcolari şi şcolari mici. NU conţin zahăr, coloranţi sau conservanţi. Tabletele au forma unor figurine de animale. Produsul există în două variante: cu aromă de fructe tropicale şi de ciocolată. Lion Kids Punch with Vitamin D conţine în plus vitamina D, care intervine în absorbţia calciului şi fixarea acestuia în masa osoasă.
Daca va iubiti copilul ,ajutati-l sa creasca frumos si armonios.
Produsele CaliVita Lion Kids se pot comanda ACUM AICI :
http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta ,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu