sâmbătă, 7 decembrie 2013

Stiti ce sunt varicele?



Varicele reprezinta dilatatii ale venelor superficiale localizate in special la membrele inferioare .Intr-un stadiu mai avansat de evolutie , pe langa formarea unor noduli pe traiectele venoase , tegumentele care acopera inflamatiile se inchid la culoare si apar edemele , acumulari de lichid in tesut , care usureaza stabilirea diagnosticului . Este necesara examinarea Doppler pentru a evalua gradul de degradare functionala a valvelor . Varicele apar aproape sigur daca valvele venoase nu s-au dezvoltat optim dintr-o cauza ereditara sau daca , in timpul vietii , au fost deteriorate sub influenta unor factori infectiosi , inflamatorii sau degenerativi .
Alte cauze ar mai fi : hipercoagularea sangelui , leziuni ale venelor , tumori canceroase .
La femei aparitia varicelor mai este provocata si de dereglari hormonale , ingrasare , sarcini repetate , celulita , purtarea imbracamintii prea stramta , pantofi cu toc inalt , depilari cu ceara fierbinte , expuneri abusive la soare , anticonceptionale . Obezitatea cronica , profesiunile statice , varsta inaintata , dieta incorecta , alcoolul , fumatul , regim de viata sedentar , pot genera la randu-le semnele clinice caracteristice ale afectiunii: senzatii de greutate si arsura in gambe , evidentierea venelor , dureri la mers .
Tratamentul cu produse naturiste CaliVita are cel mai mare efect si nu dauneaza cu nimic . Produsele Calivita folosite in aceasta afectiune sunt : Mega Protect4life ,Ginkgo XC , Vein Protex si Vein Care . Ele se pot comanda ACUM AICI : http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta ,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu