miercuri, 12 martie 2014

Sunteţi bolnăvicios?

Dacă sunteţi adeptul produselor naturiste, atunci extractul de lăptişor de matcă a fost realizat pentru dumneavoastră. Cu această substanţă, un concentrat de nutrienţi, albinele îşi hrănesc regina. Concentratul de nutrienţi face posibil ca ea să trăiască cu cinci ani mai mult decât albinele lucrătoare, a căror durată medie de viaţă este de 2-4 luni.
Acest extract de laptisor de matca se gaseste in produsul CaliVita-BeePower .Consumul concentratului de lăptişor de matcă are o acţiune benefică şi asupra oamenilor, indiferent de vârsta şi starea lor de sănătate.
Lăptişorul de matcă este produsul albinelor lucrătoare, destinat hrănirii reginei. Datorită lăptişorului de matcă, în perioada de înmulţire, regina poate depune 2000-3000 de ouă în decurs de 24 de ore.
Lăptişorul de matcă este deosebit de bogat în vitaminele din complexul B, de exemplu vitamina B5 şi B6. Este singura sursă naturală de acetilcolină. Mai conţine vitaminele A, C, D, E, minerale, enzime şi 18 aminoacizi. În literatura de specialitate sunt menţionate următoarele rezultate obţinute în urma recomandării lăptişorului de matcă:

- Reîmprospătarea organismului.
- Menţinerea sănătăţii sistemului osos.
- Îmbunătăţirea capacităţii de rezistenţă şi fortificarea sistemului imunitar.
- Efect benefic pentru articulaţii.
- Tonifiant şi roborant excelent.
Toate aceste efecte benefice se gasesc in acest produs CaliVita-BeePower si se poate comanda acum AICI :
http://www.mypurnutrition.com/products/bee-power  .
Pentru sanatatea ta,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu