vineri, 14 februarie 2014

Stii ce rol au mineralele in organism ?

Mineralele şi oligoelementele sunt indispensabile pentru menţinerea sănătăţii. Deoarece organismul nostru nu este capabil să le producă singur, iar alimentele pe care le consumăm nu le conţin în cantitatea şi calitatea necesară, trebuie să le completăm folosind suplimente alimentare.
Aceste elemente au o importanţă vitală, absenţa lor ducând la perturbări în funcţionarea organismului, respectiv la apariţia bolilor.
 Calciul este responsabil de sănătatea oaselor şi a danturii. Prezenţa magneziului în organism este o condiţie de bază pentru funcţionarea eficientă a sistemului nervos şi muscular.
Cuprul este indispensabil pentru înglobarea fierului în hemoglobină. În absenţa cromului, apar perturbări ale metabolismului glucidic.
Iodul este necesar pentru funcţionarea corespunzătoare a glandei tiroide, iar manganul pentru activitatea enzimelor digestive. Molibdenul ajută la metabolismul glucidelor şi lipidelor şi este o componentă importantă a enzimei care asigură utilizarea fierului.
Potasiul reglează echilibrul hidro-electrolitic al organismului, normalizează ritmul cardiac şi ajută la eliminarea metaboliţilor inutili. Seleniul este un antioxidant important, care încetineşte îmbătrânirea ţesuturilor.
Zincul este indispensabil pentru buna funcţionare a sistemului imunitar.

Toate aceste minerale necesare organismului se afla in produsul naturist CaliVita ,Power Mins si se poate comanda ACUM AICI la un pret redus cu 30% .Profita ACUM de oferta ! Este aici : http://www.mypurnutrition.com/products/ .
Pentru sanatatea ta,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu