sâmbătă, 5 iulie 2014

Iti iubesti copilul ?

Eu cred ca DA! De aceea iti dau o informatir care te ajuta ca puiul tau sa nu sufere .Există vreo comoară mai mare decât sănătatea copilului tau? În cazul copiilor, aportul unor nutrienţi - vitamine şi minerale - în cantităţi corespunzătoare este chiar mai important decât în cazul adulţilor. Insuficienţa acestora poate cauza probleme serioase în ceea ce priveşte sănătatea şi activitatea zilnică a copiilor, influenţând în mare măsură atât dezvoltarea, cât şi viaţa de adult.

MULTIVITAMINE PENTRU PREŞCOLARI Şi ŞCOLARI: Faptul că alimentaţia copiilor nu este ideală este bine cunoscut. În plus, alimentele şi-au pierdut foarte mult din valoarea nutritivă iniţială. Din aceste motive, este deosebit de important consumul de suplimente alimentare care să conţină vitamine şi minerale.
Tabletele masticabile Lion Kids de la CaliVita au fost create pentru preşcolari şi şcolari mici. NU conţin zahăr, coloranţi sau conservanţi. Tabletele au forma unor figurine de animale. Produsul există în două variante: cu aromă de fructe tropicale şi de ciocolată. Lion Kids Punch with Vitamin D conţine în plus vitamina D, care intervine în absorbţia calciului şi fixarea acestuia în masa osoasă.
Lion Kids C - tablete masticabile pentru copii. Conţine vitamina C din surse exclusiv naturale. Are gust plăcut şi este sub formă de figurine de animale.Vitamina C este o vitamină hidrosolubilă, care fortifică sistemul imunitar, creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de agenţii patogeni şi faţă de bolile infecto-contagioase. Activează numeroase enzime, are un rol important în respiraţia celulară. Accelerează cicatrizarea rănilor şi regenerarea ţesuturilor, participă la formarea oaselor, colagenului şi a cartilagiilor, respectiv la sinteza hormonilor suprarenali. Oferă protecţie împotriva efectelor stresului, facilitează absorbţia fierului şi, împreună cu acidul folic şi vitamina B12, stimulează maturarea globulelor roşii.
Îmbunătăţeşte şi restabileşte capacităţile fizice. În caz de suprasolicitare fizică, necesarul de vitamina C al organismului creşte, de aceea este nevoie de suplimentare. CaliVita are aceste produse deosebite pentru copilul tau,ramane ca tu sa iei decizia de a comanda acum :
http://www.mypurnutrition.com/products/lion.kids---vitamin-d . Produsele nu au efecte secundare si sunt 100% naturale din produse organice .
Pentru sanatatea ta,
Giony

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu