luni, 11 noiembrie 2013

Stiti ce rol are zincul in organism ?

Daca am sti ce rol au toate substantele din organism ,cu siguranta ca am fi mai sanatosi sin u am mai suferii atat de mult . Aici o sa aflam cateva lucruri mai putin stiute de zincul necesar organismului si la ce duce lipsa lui .
Se ştie că seleniul şi zincul sunt oligoelemente vitale, neexistând aproape nici o parte din organismul nostru pentru care să nu fie indispensabile. Sunt antioxidanţi puternici, ajutând la anihilarea radicalilor liberi. Şi poate că e mai puţin cunoscut faptul că, pe lângă toate acestea, ambele oligoelemente sunt afrodisiace eficiente, având un rol important în stimularea libidoului şi menţinerea unei vieţi sexuale normale.

În organism se stochează o cantitate mică de zinc, fiind necesară permanenta suplimentare a acestuia. Carenţa de zinc încetineşte dezvoltarea musculaturii şi scade capacitatea de reacţie a sistemului imunitar. Zincul intervine în reglarea proceselor metabolice, funcţionarea sistemelor enzimatice şi menţine integritatea celulară. Este indispensabil pentru sinteza proteinelor, pentru formarea ADN-ului şi ajută la secreţia insulinei. Reglează capacitatea de contracţie a muşchilor, accelerează vindecarea plăgilor. De asemenea, accelerează creşterea, stimulează activitatea cerebrală, poate fi util în anumite afecţiuni psihice. Deoarece este necesar pentru producerea testosteronului şi a spermei, anumite tulburări de potenţă se pot datora unei carenţe cronice de zinc. Nu întâmplător, stridia, care conţine o mare cantitate de zinc, este un afrodisiac atât de popular.
CaliVita ne pune la dispozitie un produs naturist pe baza de zinc – Chelated Zinc – care ne ajuta sa completam lipsa zincului din corp sis a eliminam astfel problemele create de lipsa zincului . Acest produs naturist CaliVita se poate comanda ACUM AICI : http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta ,

Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu