marți, 5 noiembrie 2013

Ce este flebita ?



Simptomele care anunta o flebita sunt durerile de picioare , resimtite mai ales in timpul mersului si inflarea gambei . Daca va confruntati cu astfel de manifestari si in plus aveti varice , consultati medical , ca pot aparea complicatii , cum ar fi embolie , determinata de migrarea cheagului pana la inima sau plamani . Flebita este diagnosticata cu ecograful .
Riscul de a dezvolta flebita este sporit daca suferiti de varice , de insuficienta cardiaca , daca aveti o infectie – dentara , urinara - , daca ati primit diagnosticul de cancer , daca stati la pat mai multa vreme  sau calatoriti des cu avionul pe distante mari .
Factorii care pot influenta aparitia bolii sunt :
greutatea excesiva , fumatul , anticonceptionalele , tratamentele hormonale , unele medicamente , alimentele bogate in vitamina K – fasolea , brocolii , varza . O compresie venoasa naturala este asigurata si de muschi . Prin urmare , trebuie sa intretineti masa musculara : plimbati-va mai mult pe jos , fara sa fortati , odihniti-va la cel mai mic symptom dureros .
Mergeti cu picioarele prin apa , caci ajuta la sanatatea venelor . Este necesar sa beti mai multa apa plata , 2-3 litri gradulat pe zi . Mincati des alimente bogate in vitamina E : avogado , nuci , migdale , samburi de struguri . Senzatia de picioare grele nu anunta neaparat flebita . Semnul mai ingrijorator este durerea puternica resimtita atunci cand va lasati pe calcaie . Trtamentele naturiste CaliVita care sunt recomandate sunt : Vitamina C 300 cu  Bioflavonoide , Mega Protect4life , Ginkgo XC , Vein Protex si Vein Care . Aceste produse naturiste CaliVita  sunt extraordinare si se pot comanda CUM AICI : http://www.mypurnutrition.com/produse/ .
Pentru sanatatea ta ,
Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu