joi, 29 noiembrie 2012

VREI SA AI UN CORP ÎN FORMĂ ?


Acum poti sa-ti modelezi corpul dupa dorinta cu produsele naturiste de la Calivita.Aceste produse nu au efecte secundare si merg la cauza. Se pot consuma fara recomandarea medicului . Produsele naturiste Calivita sunt pure si sunt asimilate in totalitate si au efect retard ,stau in corp pana la 18 ore.
XShape este un produs CaliVita care vine în sprijinul curelor de slăbire. Substanţele sale active sunt aminoacizii esenţiali, vitaminele şi picolinatul de crom, pentru un corp mai slab şi mai în formă. În paralel cu un stil de viaţă adecvat, acest produs poate accentua în mod excelent rezultatele curelor de slăbire.Aminoacizii joacă un rol multiplu în organismul uman, dar sarcina lor cea mai importantă este ace­ea de a intra în compoziţia diferitelor proteine şi a sub­stan­ţelor asemănătoare proteinelor .Majoritatea dietelor au un conţinut redus de aminoacizi. Acestea pot fi eficiente la început, în ceea ce priveşte numărul de kilograme pierdute, însă, în majoritatea cazurilor, reducerea greutăţii corporale nu este rezultatul eliminării excesului de grăsime, ci al apei şi masei musculare din orga­nism. Pentru a nu pierde ţesut muscular şi apă pe durata curei de slăbire, avem nevoie de un aport adecvat de nutrienţi ,aminoacizi şi  lichide. Consumul de aminoacizi în cadrul curelor de slăbire este o metodă cunoscută de mult timp. Complexul de aminoacizi din XShape conţine şase tipuri de aminoacizi -arginină, lizină, glutamină, ornitină, fenilalanină şi tirozină, în forma cea mai uşor de utilizat de către organism.
Consumând aceşti aminoacizi, putem contribui la succesul dietei. De asemenea, este important de ştiut că, în cazul utilizării acestor aminoacizi, nu trebuie să ne temem de creşterea masei corporale.
În acest produs, în completarea aminoacizilor sunt incluse vitamine şi crom. Efectele benefice ale cro­mului asupra metabolismului sunt cunoscute de mult timp. Sprijinind efectele insulinei produse în or­ganism, acesta influenţează benefic metabo­lismul carbohidraţilor, grăsimilor şi proteinelor, ajutând la prevenirea poftei de mancare apăruta ca urmare a modificărilor bruşte de glicemie, deci poate sprijini excelent curele de slăbire. Cromul din acest produs este sub formă organică -picolinat de crom, putând fi utilizat mult mai bine decât formele anorganice. Vitami­ne­le B sunt, de a­se­menea, indis­pensabile pentru func­ţio­na­rea adecvată a meta­bolis­mu­lui carbohidraţilor, gră­si­milor, proteinelor şi aci­zilor nucleici, în timp ce vita­mina C oferă organis­mu­lui o protecţie antioxida­tivă excelentă.
Împreună cu o alimen­taţie adecvată şi cu un stil activ de viaţă, XShape poate sprijini eficienţa oricărei cure de slăbire, cu rezultate pe termen lung. Prin urmare, poate fi consumat de toţi cei care doresc să slă­bească şi să îşi menţină gre­u­tatea obţinută, pe timp lung, fără compromisuri .
Acest produs deosebit se poate comanda ACUM AICI .
Pentru sanatatea ta,
Giony

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu